Teknologi og Digitalisering

Arrangement d. 2. juni 2022

BYGGE- OG INSTALLATIONSBRANCHENS DIGITALE FREMTID

Digitalisering og ny teknologi i bygge- og installationsbranchen har været et udviklingsfokus i mange år – ja ligefrem svaret på produktivitetsudfordringer og den grønne omstilling. På en studietur til Odense besøgte Fællesfondens medlemmer virksomheder, der arbejder med udvikling af ny teknologi til bygge- og installationsbranchen.

Vi blev klogere på, hvor vi står med digitaliseringen af produkter og processer, og hvad der skal til for at få teknologierne implementeret i branchen. Vi hørte om robotter, co-robots og droner og lærte, hvordan vi kan bruge digitalisering og data til at drifte vores bygninger.

Nedenfor kan du se oplæg fra studieturen den 2. juni 2022, se videointerviews og læse debatindlægget.

Artikel om dagen

Fremtidens bygge- og installationsvirksomhed er højteknologisk

Robotter, sensorer og droner kan forbedre bundlinjen, skabe mere intelligente processer og et bedre arbejdsmiljø for de ansatte i bygge- og installationsbranchen. Virksomhederne skal sætte kursen mod en højteknologisk fremtid, hvis de vil være en del af fremtidens byggeri. Af Gunde Odgaard sekretariatschef i BAT Kartellet og Fællesfonden, Michael H. Nielsen konsulent for Fællesfonden og […]

Program & Præsentationer