Kunstig intelligens i bygge- & installationsbranchen

Arrangement d. 17. september 2024

Visualisering: genereret ved hjælp af Chat GPT

Disruption eller nyt digitalt værktøj?

Bygge- & installationsbranchen er begyndt at få øjnene op for mulighederne og perspektiverne ved AI/kunstig intelligens. For byggeriet ser AI ud til at kunne øge effektiviteten og produktiviteten og lette en lang række opgaver fra design til projektering, udførsel og drift.

Og anvendelsen af AI vinder frem i branchen. Byggeriets Modenhedsmåling 2024 viser, at brugen af AI breder sig hurtigt i bygge- og anlægsbranchen. I alt 21 procent af de adspurgte virksomheder bruger i dag kunstig intelligens sammenlignet med blot 5 procent ved modenhedsmålingen i 2023.

På konferencen stiller vi skarpt på teknologiens muligheder i bygge- og installationsbranchen. Hvor og hvordan finder AI anvendelse i byggeriets værdikæde? Hvilken betydning har kunstig intelligens for branchen? Hvad betyder det for aktørerne i værdikæden? Og hvordan gør branchens aktører sig klar til at anvende mulighederne i kunstig intelligens?

Vi bliver klogere på den nye teknologi gennem en række konkrete cases, hvor AI anvendes til at understøtte opgaver og processer. Og så søger vi svar på, om kunstig intelligens vil disrupte byggeriets værdikæde? Eller finder teknologien sin plads i branchens etablerede arbejdsgange?

Dato: Tirsdag den 17. september 2024

Tid: kl. 11.30 til 16.30

Sted: 3F / BAT, Kampmannsgade 4, 1604 København

Tilmelding til: Charlotte Bardy Aaen, BAT-kartellet mail: charlotte.aaen@batkartellet.dk – Telefon 8892 1105

Tilmelding senest 8. september 2024.

Program & Præsentationer